Over ons

'Door de bitumenketen op daken te sluiten en de kringloop van asfalt te verrijken komen we steeds dichter bij een circulaire economie.' - Gerben Bijker

Roof2Road is ontstaan vanuit de persoonlijke missie van directeur Gerben Bijker, die zich verbaasde over de enorme berg bitumineuze dakbitumen die wij in Nederland hebben liggen. Na veel pionieren heeft hij een speciale methode en productielijn kunnen ontwikkelen, die ervoor zorgt dat dakbitumen gered kan worden van de verbranding en omgezet wordt tot een hoogwaardige en schone (vrij van teer en PAK) circulaire bouwstof. Een bouwstof die grootschalig ingezet kan worden, zowel in de asfaltbranche als voor de productie van nieuwe dakrollen, als één op één vervanger van nieuwe bitumen.

Roof2road, Dec 2021 (9)

Opslag

Op onze locatie in Vijfhuizen wordt oude dakbitumen verzameld

Roof2road, Dec 2021 (104) (1)

Grondstof

De vrijgekomen dakbitumen wordt omgezet tot een hoogwaardige en schone circulaire bouwstof

Onze productielocatie

De vraag naar circulaire bitumen blijft groeien en Roof2road dus ook! Begin 2022 zijn wij verhuisd van Almere naar Vijfhuizen aan de Ecoweg 20. Op deze productielocatie is meer ruimte voor de opslag van bitumen. De productielijn is namelijk opgeschaald, zodat we grotere volumes kunnen produceren en een nog betere sturing hebben op de kwaliteitsborging van ons product. Op deze manier kunnen we in de toekomst nog meer duurzame impact maken!

Onze productielocatie

Hier vind je ons

Contact